Ante Delaš u Steaui iz Bukurešta

Tridesetogodišnji Delaš pronašao novi klub

Ante Delaš u Steaui iz Bukurešta

Nekada jedna od velikih nada hrvatske košarke i povremeni reprezentativac susjedne nam zemlje Ante Delaš, pronašao je novi klub. Danas je Delaš stavio potpis na ugovor s rumunskim prvoligašem Steauom iz Bukurešta.

Delaš je skupa s bratom Marijem prve košarkaške korake napravio u KK Split, a kasnije ga je karijera vodila u Zadar, Cibonu, Cedevitu, sinjski Alkar, a u prošloj sezoni Ante se s poljskim Anwil Wloclaweku u kojem ga je trenirao još jedan Splićanin Igor Miličić okitio naslovom prvaka te zemlje.

Sezonu prije naslova s Anwilom ovaj je povremeni hrvatski reprezentativac počeo u belgijskom Belfius Mons-Hainautu, a završio je u talijanskom drugoligašu Agropoliju. Nažalost, ni Ante ni njegov brat Mario nisu napravili karijere kakve su im se predviđale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi