Antetokounmpo ostaje lojalan Bucksima
Foto: EPA

Odbacio svaku mogućnost napuštanja Milwaukeeja

Antetokounmpo ostaje lojalan Bucksima

Fantastični Giannis Antetokounmpo je prošle sezone igrao svoju najbolju košarku od dolaska u NBA ligu, a mnogi smatraju da bi u budućnosti ovaj igrač Milwaukee Bucksa mogao postati jedan od najboljih košarkaša u ligi.

Uporedo sa Giannisovim odličnim igrama pojavile su se i špekulacije o njegovom mogućem napuštanju Milwaukeeja. A u američkim medijima se priča da veliki broj, ako ne i svi, NBA timovi pokušavaju pronaći način da dovede talentovanog Antotokounmpoa u svoje redove.

Međutim, on poručuje da će ostati odan Milwaukeeju.

"Lojalnost je u mojoj DNK", kratko je na svom Twitteru odgovorio na špekulacije o napuštanju Bucksa grčki košarkaš.

Antetokounmpo je prošle godine produžio saradnju sa Bucksima potpisavši četverogodišnji ugovor vrijedan 100 miliona dolara. On je protekle sezone, u prosjeku, bilježio 22.9 poena, 8.8 skokova, 5.4 asistencija, 1.9 blokada i 1.6 ukradenih lopti po utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti