Anthony: Ne znam kakvu ću ulogu imati u Lakersima
FOTO - EPA

Potpisao prije nekoliko dana

Anthony: Ne znam kakvu ću ulogu imati u Lakersima

A. Beganović

Iskusni 37-godišnji košarkaš Carmelo Anthony prije nekoliko dana potpisao je ugovor sa Los Angeles Lakersima.

Iako je u poznim igračkim godinama, Anthony još uvijek može pružati dobre partije, pa ne čudi što su ga čelni ljudi Lakersa angažovali.

Zadovoljan je dolaskom i Anthony, ali je priznao da ne zna kakvu će ulogu imati u timu.

"Ne znam kako će biti, kakva ću ulogu imati. Znam samo da sam dobro pripremljen. Sprema sam, kako za klupu tako i za igranje košarke. Potpuno sam usredotočen", izjavio je iskusni košarklaš.

Carmelo je prethodne dvije sezone igrao za Portland. U posljednjoj regularnoj sezoni slavni veteran u prosjeku je postizao 13,4 poena i 3,1 skok po utakmici, a također je imao i najbolji procenat za tri poena u svojoj karijeri - 40,9.

Osim za Portland igrao je za Denver, New York Knickse, Oklahomu i Houston.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti