Anthony priznao da je imao dogovor sa Houstonom

Još prije tri mjeseca

Anthony priznao da je imao dogovor sa Houstonom

Novi košarkaš Oklahome Carmelo Anthony priznao je da prvobitno nije bilo planirano da karijeru nastavi u ekipi Thundera.

Kako je izjavio iskusni košarkaš, još u mjesecu julu je postojao dogovor New York Knicksa i Houston Rocketsa, koji su tada dogovorili detalje tradea.

Međutim, do realizacije posla na kraju nije došlo, a Anthony nije želio govoriti o detaljima zbog kojih nije završio u Houstonu, već u Oklahomi.

Carmelo Anthony je u Oklahomu stigao iz New Yorka u zamjenu za krilnog igrača Douga Mcdermotta, Enesa Kantera i jednog picka Chicago Bullsa u drugoj rundi drafta 2018. godine.

U novoj sezoni će Melo činiti udarni trio sa Russellom Westbrookom i Paulom Georgeom i ljubitelji košarke s nestrpljenjem čekaju da vide kako će izgledati nova Oklahoma, koja na papiru izgleda zastrašujuće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi