Anthony u Lakersima!?

Anthony u Lakersima!?

Carmelo Anthony u Lakersima !? Zvuči nevjerovatno, ali nije nemoguće. Prema pisanju američkih medija aktuelni NBA prvaci su se uključili u borbu za jednog od najboljih igrača lige.

Čelnici Lakersa i Nuggetsa su obavili prve razgovore u vezi prelaska Anthonyja u redove Lakersa, a u suprotnom pravcu bi trebao krenuti centar Andrew Bynum s kojim su, zbog velikog broja povreda, čelnici kluba iz Los Angelesa izgubili strpljenje.

Ljudi iz Lakersa su bili spremni u Denver poslati Rona Artesta, pa i Lamara Odoma, ali su čelnici Nuggetsa Odbili takvu mogućnost. Bynum je ove sezone propustio 24 utakmice zbog povreda, a najvjerovatnije će mu biti ponuđen novi trogodišnji ugovor vrijedan 65 miliona dolara, a onda će biti proslijeđen u Denver u zamjenu za Anthonyja.

Anthony je prošlog ljeta kupio kuću u Los Angelesu, a njegova supruga je poznata američka starleta LaLa Vasquez želi biti što bliže svijetu poznatih, što joj LA u potpunosti nudi. Zbog toga mnogi američki mediji pišu kako je vrlo vjerovatno da će Melo prihvatiti ponudu Lakersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.