Arena i Beograd spremni za spektakl
Beogradska Arena

Pred početak F4 NLB lige

Arena i Beograd spremni za spektakl

Organizatori završnog turnira regionalne košarkaške NLB lige pozvali su danas navijače da ispune «Beogradsku arenu» na predstojećem Final-fouru (od 16. do 18. aprila) na kojem će učestvovati Partizan, Crvena zvezda, Hemofarm STADA i Cibona.

«Gradska skupština je sa zadovoljstvom prihvatila organizaciju završnice. Očekujemo da svi rekordi po broju gledanosti u NLB ligi budu oboreni i da će u Areni biti minimum deset do 15 hiljada ljudi», rekao je Andrija Kleut, koordinator projekta.

U prvom polufinalu (16. april) od 18.15 satio igraće Cibona i Hemofarm, dok u drugom meču od 20.30 na parket izlaze Partizan i Crvena zvezda.

Generalni direktor preduzeća 'Univezijada Beograd 2009' koja stoji iza projekta, Zoran Jovanović, istakao je kako će na Final-fouru NLB lige pomenuto preduzeće isprobati mnogobrojne organizacijske šeme, ali i da će  još jednom potvrditi kako je Beograd grad košarke.

Ulaznice će se početi prodavati od sutra na blagajnama Arene. Pristalice Partizana biće smještene na južnoj, a Crvene zvezde na sjevernoj tribini, a upravo će na tim dijelovima moći uzeti ulaznice. Navijači Cibone, ukoliko stignu u Beograd, dobiće istočnu stranu, dok će na Zapadu biti simpatizeri Hemofarma.

Komplet karata za gornji nivo prodavaće se po cijeni od 800 dinara, dok će za donji koštati 1.500 dinara. Saopšteno je da se zbog bezbjednosnog rizika karte neće prodavati na dan utakmice.
Ulaznice za finalnu utakmicu prodavaće se na blagajnama Arene 17. aprila od 15 do 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti