Armani uz Datomea želi i Derricka Williamsa

Milanezi ciljaju košarkaše Fenerbahcea

Armani uz Datomea želi i Derricka Williamsa

Milanski Armani je daleko najaktivniji klub na euroligaškom tržištu od početka pandemije koja je zaustavila sva košarkaška natjecanja u Europi.

Ovih dana posebno je prometno u milanskom Euroligašu koji izgleda nema financijskih problema koji su zahvatili većinu klubova, pa se Talijani dovode u vezu s mnogo košarkaša koji se nalaze na tržištu.

U Milanu će pokušati da se okoriste krizom koja je zavladala u Fenerbahceu. Gigi Datome već otprije je želja Milaneza, a sam Datome je dao do znanja da njegov prelazak u Armani nije nimalo nerealna opcija iako ima još jednu godinu ugovora s Fenerom. 

No pored Datomea želja milanskog kluba je i njegov suigrač, krilni košarkaš Derrick Williams kojeg bi Messina rado vidio u svom timu. Armani je jučer dogovorio prelazak Kylea Hinesa iz CSKA, dok će klub vjerojatno napustiti Arturas Gudaitis i Amaedeo Della Valle s kojim klub želi postići sporazumni raskid ugovora. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi