Armano Gačić pozvan u U-16 reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Košarkaš mostarskog KK Sport Talenta

Armano Gačić pozvan u U-16 reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Mladi košarkaš mostarskog KK Sport Talenta, Armano Gačić, pozvan je u U-16 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. 

Novi izbornik kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine Admir Prašović pozvao je Gačića na okupljanje nacionalnog U-16 tima koje je zakazano za 19.01.u hotelu Hollywood na Ilidži, u sklopu priprema za turnir u turskoj Sakaryji koji će trajati od 27.01.do 02.02.2018.godine.

Gačićeve sjajne partije u nedavno završenoj ligi Košarkaškog Saveza Hercegovačke Regije nisu prošle nezapaženo. Armano je natjecanje završio kao uvjerljivo najbolji strijelac, a mladi tim Sport Talenta u svom premijernom nastupu u nekom košarkaškom natjecanju odveo do odličnog trećeg mjesta.

Armano je mlađi brat nekada velikog talenta bh. košarke Sandra Gačića koji trenutno nosi dres drugog tima španske Andorre.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi