Pred košarkašima Bosne i Sparsa je utakmica sezone

Arslanagić: Mislim da nas očekuje košarkaški spektakl

Bosna Royal i Sparsi će u nedjelju odigrati majstoricu play-off serije za treće mjesto. Susret koji će se odigrati u Skenderiji ima ogroman značaj s obzirom da će pobjednik sezonu domaćeg šampionata završiti na trećoj poziciji, ali i izboriti nastup u Drugoj ABA ligi.

Košarkaši Bosne se u viskom tempu pripremaju za "meč sezone" i vjeruju da na svom parketu mogu do velikog trijumfa i plasmana u narednu sezonu 2. ABA lige.

"Svakako da Bosna može do pobjede. Mi očekujemo pobjedu protiv Sparsa, mislim da igramo dosta dobro na našem terenu i jedva čekamo utakmicu. Mislim da će to biti jedan košarkaški spektakl i da ćemo prirediti dobru predstavu publici i svim ljubiteljima košarke", poručio je mladi bek Bosne Adnan Arslanagić, pa dodao:

"Radili smo na nekim taktičkom stvarima, trener nas je uputio na koga da obratimo pažnju... Ključna će svakako biti koncentracija. Mislim da će ekipa koja bude iskoristila svoje prednosti doći do pobjede."

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Majstorica (trenutni rezultat u seriji 1-1) Bosne Royal i Sparsa je na rasporedu u nedjelju od 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti