Artest se povrijedio padom niz stepenice

NBA vijesti

Artest se povrijedio padom niz stepenice

Krilo LA Lakersa Ron Artest doživio je povredu prilikom pada niz stepenice svoje kuće. Odmah je smješten u bolnicu u UCLA Medical Centru, pa nije ni putovao na sinoćnju utakmicu u Sacramento.

Ron Artest ove sezone igra vrlo dobro u dresu Lakersa nakon dolaska iz Houstona. Odlično se uklopio u šampionsi tim iz Staples Centra. Ove sezone ima prosjek 12,3 poena i 4,8 skokova.

Trener Lakersa Phil Jackson je dozvolio Artestu da ostane kući i Božićne praznike provede sa svojom porodicom, a dobio je dozvolu da se timu priključi u Sacramentu u subotu ujutro, ali se nije pojavio.

Kad su mnogi pomislili da je Artest ponovo počeo sa svojim lošim ponašanjem stigla je vijest iz bolnice da je povrijeđen. Još nije poznato o kakvim se povredama radi i koliko će biti odsutan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.