Za nju su rivalke kao igračke: Super snažno američko čudo od 16 godina u centru pažnje

Dosta se piše i priča o Audi Crooks

Za nju su rivalke kao igračke: Super snažno američko čudo od 16 godina u centru pažnje

A. Čaušević

Snimci Audi Crooks sa košarkaših terena postali su pravi fenomen na društvenim mrežama zahvaljujući odličnoj igri i dominaciji nad rivalkama. 

Radi se o 16-godišnjakinji iz SAD koja je visoka 190 centimetara i zahvaljujući svojoj korpulentnoj građi dominanta je na parketu.

Otkad je napunila 16 godina Croosk je primila desetine ponuda sa američkih univerziteta kao što su Illinois State, Kansas City, Maryland, Missouri State, Northern Iowa, Drake, Iowa , Iowa State, Omaha, Minnesota, Kansas State, Michigan State, Mississipi State, Penn State, Wisconsin i Oklahoma.

O ponudama računa vodi njeg ujak Matt Vitzthum koji je koordinator za napad i quaterbackove u timu američkog fudbala na Valley State univerzitetu.

[twitter]https://twitter.com/AudiCrooks/status/1454269124163604481[/twitter]

Crooks je impresionirala sve svojim nastupima u srednoj školi Bishop Garring gdje je u prosjeku bilježila 23.2 poena sa brutalnim procentom šuta od 72.1%. Imala je u prosjeku 11.9 skokova.

Inače, ona je rođena sa 4.9 kilograma i dužinom od 71 centimetra, roditelji su joj Jimmie Crooks i Michelle Vitzthum, koji su se također bavili košarkom.

[twitter]https://twitter.com/AudiCrooks/status/1419801449962291202[/twitter]

Crooks jednostvano oduševljava skaute i fanove svojom veličinom, ali uz to ova djevojka pokuzuje da poznaje igru i odlično se kreće obzirom na konstituciju.

Osim što je košarkašica istovremeno se bavi odbojkom i altetikom, a ko angažuje žensku veziju Shaquillea O'Neala će sigurno napraviti puni pogodak.

Top Komentari

Klicko
Kad napuni 18 moglo bi se ovo yebati :)))))))
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije