Autor "Jordanovih pravila": Michael je Horace Grantu nakon loših utakmica branio da jede!

Steve Smith tvrdi da je Jordan bio nemilosrdan

Autor "Jordanovih pravila": Michael je Horace Grantu nakon loših utakmica branio da jede!

Dokumentarac o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima "Posljednji Ples" jedna je od glavnih sportskih tema u SAD. 

Osim što ruši ESPN-ove rekorde gledanosti, "The Last Dance" otkriva dosad neznane stvari o kompetitivnoj i katkad izuzetno teškoj naravi najboljeg košarkaša u povijesti, te otkriva detalje koji su na momente i pomalo nevjerojatni. 

Jedan od ljudi koji sjajno poznaje Jordana je autor poznate knjige  "Jordan's rules" (Jordanova pravila)  Sam Smith, pričao je o izuzetno teškoj relaciji između Jordana i Horace Granta koji bio jedan od bitnih kotačića u osvajajnju prva tri naslova dinastije Bullsa.

"Neki igrači su dolazili do mene i govorili mi o tome što Michael radi Horaceu. Brani mu da jede u avionu jer je loše igrao. Smith kaže da je Jordan govorio stjuardesama: "Ne dajte mu hranu, danas nije zaslužio da jede" - kazao je Smith za KNBR radio i još jednom potvrdio što je sve ovaj fantastični košarkaš bio u stanju raditi svojim suigračima. 

Top Komentari

glupko
najveci sportista svih vremena ali kao covjek pakas pravi, dno dna
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi