Avery Johnson: Očekujemo puno od Teletovića

Trener Netsa za SportSport.ba

Avery Johnson: Očekujemo puno od Teletovića

M. Šljivak

Ekipa SportSport.ba portala uspjela je uz pomoć roditelja mladog bh. košarkaša Samira Šehića kontaktirati trenera Brooklyn Netsa Averyja Johnsona.

Iako nije imao puno vremena za razgovor, Johnson je samo za čitaoce SportSport.ba odgovorio na pitanje o prvom bh. košarkašu u NBA ligi Mirzi Teletoviću, koji je prije nekoliko dana potpisao trogodišnji ugovor s Netsima.

"Veoma mi se sviđa Mirza kao košarkaš. Znam da je vrlo kvalitetan igrač i vjerujem da će nam puno pomoći u narednoj sezoni u kojoj imamo velike ambicije. Očekujemo puno od njega", rekao je Johnson za naš portal.

Johnson je klupu Netsa preuzeo 2010. godine, a prethodno je vodio Dallas Maverickse. Također, u svojoj igračkoj karijeri je nosio dres velikog broja klubova, a najupečatljiviji trag je ostavio u ekipi San Antonio Spursa za koje je igrao sedam sezona, a u Spursima je zaradio i nadimak "mali general".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti