Bajić: Bićemo još jači kad Wright uđe u sistem
Foto: EPA

Nakon pobjede u Zagrebu

Bajić: Bićemo još jači kad Wright uđe u sistem

M. Šljivak

Igokea je večeras u Zagrebu napravila veliko iznenađenje. Bh. prvak je savladao Cedevitu u 3. kolu ABA lige rezultatom 84:79 uz zaista sjajnu igru tokom kompletnog meča.

Trener Igosa Dragan Bajić zadovoljan je trijumfom u ovom meču, ali ističe kako će njegov tim biti još i bolji kada Dorrell Wright potpuno uđe u sistem igre.

"Iako nismo imali vremena da se osvježimo i spremimo za ovaj meč, mogu reći da su moji igrači ispoštovali dogovore koje smo imali prije utakmice. Znali smo gdje je Cedevita najjača, pogotovo ta trojica američkih igrača koji su dosad igrali jako dobro. Naravno, tu je i unutrašnja igra sa Stipanovićem. No, dobro smo odgovorili. Imali smo dosta lakih poena, a primili smo svega 10 poena iz kontranapada. Na kraju mislim da smo zasluženo pobijedili. Trebamo i Wrighta još uvesti u sistem jer kroz ovu utakmicu vidjelo se da čovjek nije još uvijek u sistemu", rekao je Bajić.

Igokea je trenutno na omjeru od 2-1, a u narednm kolu kod kuće čekaju ekipu MZT Skoplje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi