Bajić: Karpoš je neugodan rival

Trener Igokee

Bajić: Karpoš je neugodan rival

Košarkaši Igokee pokušaće da prekinu seriju od dva uzastopna poraza.

Poslije neuspjeha u duelima sa Partizanom i Cibonom, 'Igosi' će u Laktašima ugostiti ekipu Karpoša, a svoja očekivanja uoči meča 15. kola ABA lige iznijeli su trener Dragan Bajić i igrač Nikola Pešaković.

"Ekipa Karpoša je mnogo kvalitetnija u odnosu na prvi meč koji smo mi dobili u Skoplju. Došlo je do promjena kada je igrački kadar u pitanju, ali je možda najveća promjena dolazak trenera Nikolića koji je igru tima usmjerio u drugom pravcu. U posljednjih nekoliko kola aktivno su se priključili timovima koji se bore za ostanak. Igraju nezgodnu košarku, dosta šire igru, svih pet igrača šutira, a podatak da Labović koji igra na poziciji pet ima najviše ispucanih šuteva za tri poena dovoljno govori. Mi smo se dobro pripremili, sigurno neće biti lako, ali ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede", rekao je strateg Aleksandrovčana.

Košarkaš Igokee Nikola Pešaković svjestan je da njegov tim neće imati ni malo lak zadatak.

"Dolazi nam ekipa Karpoša koja je promjenom trenera promijenila stil igre što se vidi kroz rezultate. Sigurno će biti motivisani, a nama ništa drugo ne preostaje nego da se borimo da popravimo utisak nakon poraza od Cibone. Taj poraz možda je došao u dobrom trenutku da nas malo probudi. Znamo da još uvijek ništa nije gotovo kada je opstanak u pitanju i sigurno da moramo maksimalno da se potrudimo da dođemo do pobjede protiv kvalitetnog protivnika", izjavio je Pešaković.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Duel Igokee i Karpoša na rasporedu je danas od 17 časova u Laktašima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi