Trener Igokee nakon pobjede u Mejdanu

Bajić: Moj tim je bio večeras na visokom nivou

E. Dindić

U okviru 5.kola Lige za prvaka Bosne i Hercegovine za košarkaše u Mejdanu su se sastali domaća ekipa Slobode i ekipa Igokee iz Aleksandrovca. U jednom sjajnom susretu gosti su na kraju zasluženo upisali pobjedu rezultatom 74:60. 

Trener gostujuće ekipe Dragan Bajić bio je zadovoljan večerašnjom  pobjedom u Tuzli a pohvalio je i publiku u Tuzli.

"U pripremi za meč nisam očekivao da ćemo ovako lagano dobiti susret. Ja respektujem  trenera Gašića i njegov rad  sa ovim mladim timom, i ovo što sam mogao da vidim kroz susrete koje su odigrali do sada, meni je ovaj tim pokazivao i najbolju energiju od svih. Bez obzira na taj naš poraz od Bosne što se desio u prvom kolu, sva neka forma Slobode je pokazivala da taj mlad tim ima energije, i da će lakše prolaziti u ovom ritmu srijeda-subota.  Bez obzira na sve ja mislim da će Sloboda biti među četiri tima, i biti dobro plasirana. Moj tim je ovu utakmicu odigrao na jednom visokom nivou. U prvoj četvrtini nismo prodisali kako treba, možda i od puta, dozvolili smo Slobodi dosta laganih poena iz tranzicije. Poslije smo došli do svoje igre, posebno u drugoj četvrtini u kojem smo bili jako dominantni.  Kada se sve sabere i oduzme mislim da smo zasluženo slavili. Ovu utakmicu moramo što prije zaboraviti i okrenuti se susretu sa Bosnom u idućem kolu, te nadam se nastavku pozitivnog niza. Ovom prilikom bih se zahvalio publici u Tuzli koja je bila i više nego korektna tokom čitavog susreta. Zahvaljujem se u ime svoje i u ime mog kluba na tome" zaključio je Bajić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi