Bajić: Nismo dovoljno vjerovali u sebe

Cedevita uspjela slomiti otpor Igokee

Bajić: Nismo dovoljno vjerovali u sebe

S. Mlaćo

Cedevita je večeras u Laktašima savladala bh. predstavnika Igokeu u okviru 14. kola ABA lige. Igokea je pružila dobar otpor, ali je Cedevita u posljednjoj četvrtini pokazala mnogo više, te slavila novu pobjedu.

"Sa ovom utakmicom prolazi red teških mečeva, pokušao sam da rasteretim tim. Pokušali smo igrati na mali broj poena i kroz to gledati svoju šansu. Dosta dobro je to izgledalo tokom većeg dijela utakmice ali kad se utakmica lomila napravili su nam nekoliko ofanzivnih skokova, dali nekoliko trojki i prelomili utakmicu. Mislim da nismo dovoljno vjerovali u sebe, a šut 16-1 za tri poena dovoljno govori u kakvom smo šuterskom stanju bili. Okrećemo se mečevima koji predstoje", kazao je nakon meča trener Igokee Dragan Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti