Bajić podnio ostavku
Dragan Bajić, trener "Igosa"

Nakon poraza od Sloboda Dite

Bajić podnio ostavku

Nakon poraza od Sloboda Dite u 4. kolu Lige 8 BiH Dragan Bajić podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera KK Igokea Partizan.

Dosadašnji stručnjak Aleksandrovčana preuzeo je odgovornost za poraz u Tuzli koji ih je njegov tim koštao gubitka prve pozicije.

«Preuzimam punu odovornost i smatram da je ostavka moralni čin. Gubitak bodova u 'Mejdanu' ne treba doživljavati tragično. Ostaću na raspolaganju klubu jer mu to dugujem, a vjerujem da novi trener neće imati problema da sa ovakvim igračkim kadrom dođe do naslova prvaka BiH», istakao je Bajić.

Njegova ostavka zatekla je čelnike kluba koji nisu željeli ništa komentarisati prije sastanka.

«Moram priznati da smo prilično iznenađeni ostavkom Bajića i tek nakon sastanka Upravnog odbora znaćemo kako dalje. Mislim da je potez našeg trenera pomalo ishitren», naglasio je Darko Čubrilović, sportski direktor Igokee Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.