Trener Bosne nakon ubjedljive pobjede nad Širokim

Bajramović: Ako uđemo u play-off možemo uraditi velike stvari

Bosna je i dalje neporažena na domaćem parketu u Ligi 6, a večeras su izabranici Denisa Bajramovića u Skenderiji sa ubjedljivih 101:69 savladali Široki.

Trener Studenata Denis Bajramović nije krio zadovoljstvo ubjedljivom pobjedom, posebno i zbog činjenice da je Bosna bila bez Ericka Washingtona koji je u proteklim susretima pružao odlične partije.

"Ostali smo bez prvog playmakera. Pokazao je karakter, nije bitan njegov kvalitet nego karakter. Ali još smo se više 'skupili', imamo sjajnu radnu etiku i želimo naprijed", istakao je nakon Širokog Bajramović, pa dodao:

"Gledamo dan za dan, posebno se spremamo za svakog protivnika. Dosta smo uvjerljivi kući, što ipak ne možemo reći za utakmice na strani, osim susreta u Mostaru... Odigrali smo sramotno u Banjaluci i Širokom, a našli smo i razlog tih loših partija. Međutim, vjerujem u ove momke, dobro radimo, dobra atmosfera. Ako uđemo u play-off možemo uraditi velike stvari".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi