Bosna potopila Široki u Skenderiji

Uvjerljiv trijumf Studenata

Bosna potopila Široki u Skenderiji

Košarkaši sarajevske Bosne Royal potopili su večeras Široki na domaćem parketu sa 101:69 u okviru Lige šest za prvaka Bosne i Hercegovine. 

Bosna je sjajno otvorila susret i nakon prvih deset minuta imala je prednost od 21:9, a u drugoj su Studenti bili jednako dobri i tu dionicu su dobili sa 29:20.

U nastavku susreta prednost sarajevskih Studenata je rasla iz minute u minut i nije bilo ni jednog trenutka dilema ko će biti pobjednik. Konačan rezultat bio je 101:69.

Bosnu su do pobjede vodili Branford i Joseph Obrien sa po 22 poena, dok je Šturanović dodao 19. U gostujućoj ekipi najbolji je bio Cromer sa 20 koševa.

Zaprati KK Bosna Royal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
KK Bosna Royal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SEIKO
Kakva je to ekipa,koju Bosna nakarinđa.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi