Trener Bosna nakon pobjede nad Sparsom

Bajramović: Nadam se da ćemo u utorak biti još bolji

S. Mlaćo

Bosna Royal je večeras u Skenderiji savladala Sparse 82:74 i povela sa 1:0 u seriji koja će odlučiti putnika za ABA 2 ligu.

Bosna je skoro cijeli meč imala prednost, te na kraju imala više znanja i sreće te slavila prvu pobjedu. Denis Bajramović, trener Bosne mogao je biti zadovoljan nakon meča.

"Malo smo više imali danas raspoloženih pojedinaca. Mi smo sa kvalitetom tu negdje, Sparsi su ozbiljna ekipa koja je pokazala kako se igra i protiv Zrinjskog. Danas smo mi zasluženo slavili, kontrolirali smo rezultat od početka do kraj, bilo je sitnih rupica, ali idemo dalje. Nadam se da ćemo u utorak pružiti još bolju partiju", kazao je Bajramović te se dotakao novog meča koji se igra u utorak.

"Pritisak je i na nama i njima. Veliki je ulog u pitanju, slavit će ko bude mirniji i staloženiji". 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi