Bajramović okupio B reprezentativce BiH, uskoro putuju u Kinu

Bh. selekciju očekuje turnir u Kini

Bajramović okupio B reprezentativce BiH, uskoro putuju u Kinu

B (U23) reprezentacija Bosne i Hercegovine se danas okupila u Sarajevu, a 7. jula će se naši reprezentativci zaputiti na turnir u Kinu.

Selektor B reprezentacije naše zemlje Mensur Bajramović će računati na sljedeće igrače za turnir u Kini:

Darko Talić, Đorđe Aleksić, Nemanja Nikolić, Ibrahim Durmo, Fahrudin Manjgafić, Dino Kobić, Ivan Karačić, Ibrahim Mulaomerović, Refik Bešić, Mirko Ljuboja, Bojan Lulić, Nedžad Muratović.

Dakle, bh. selekcija u Kinu putuje 7. jula, a svoj prvi meč će odigrati tri dana kasnije. Inače, BiH se na ovom turniru našla u grupi sa selekcijama SAD-a, Kine i Litvanije.

Prvi meč naši momci igraju 10. jula protiv SAD-a, dan kasnije igraju protiv selekcije domaćina, a u četvrtak 12. jula protiv Litavnije.

Top Komentari

Jadnimi
"B reprezentacija", a nismo mogli skupiti ni A tim.
10 0
Emčuka
Sretno momci
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije