Bajramović: Utakmica sa Igokeom nam je škola

Trener Sparsa

Bajramović: Utakmica sa Igokeom nam je škola

Košarkaši Sparsa će se u 4. kolu Lige 6 sastati sa Igokeom, ekipom koja je nakon tri odigrane utakmice prvoplasirani tim sa maksimalnim učinkom.

Trener Sparsa Mensur Bajramović svjestan je da je Igokea veliki favorit.

"Svaka utakmica u Ligi 6 je škola za nas, pa tako i ova. Imamo tim koji u prosjeku ima 19 godina i daleko smo najmlađi u ligi. Zadovoljan sam pobjedom protiv Leotara, koji je iskusan tim, a što se tiče Igokee, oni su favoriti prvenstva", rekao je Bajramović, te dodao:

"Trebamo se navikavati da igramo protiv ovakvih klubova na način na koji želimo. Potrudit ćemo se da pobijedimo ostale utakmice i da eventualno uhvatimo playoff".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Meč Igokee i Sparsa igra se večeras s početkom u 19 sati.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi