Trener Sparsa nakon meča sa Slobodom

Bajramović: Zaslužena pobjeda Slobode

M. Šljivak

Košarkaši Slobode iznenadili su večeras u Skenderiji ekipu Sparsa.

Tuzlanski tim je slavio rezultatom 80:74, a trener sarajevskog tima Mensur Bajramović ističe da su gosti zasluženo došli do trijumfa.

"Sloboda je zasluženo pobijedila. Mi smo trebali ranije da je prelomimo, jer ne znamo igrati finiše. Pravili su nam puno problema s vanjskom linijom. Predstoji nam puno rada i nadam se da ćemo izaći iz krize", rekao je trener Sparsa, te je dodao:

"Nedostaje nam Perišić, koji je iskustvom nadoknađivao sve ovo. Sloboda je iskoristila naše greške. Imamo periode dobre i loše igre i to moramo promijeniti", dodao je Bajramović.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ovo je Sparsima drugi poraz od tri utakmice od dolaska Bajramovića na mjesto trenera.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.