Barca bolja od Flensburga, Kielce od Szegeda

Liga prvaka

Barca bolja od Flensburga, Kielce od Szegeda

E. Škorić

Rukometaši Kielcea i Barcelone slavili su domaće pobjede u večerašnjim susretima Lige prvaka.

Barcelona je sa 26:23 pobijedila Flensburg u derbiju 12. kola u grupi A. Katalonci su očekivano stigli do 11. pobjede, te su ubjedljivo prvi na tabeli.

Od početka je domaći tim vodio, a na poluvremenu je bilo 14:12. 0 Gosti prave 4:0 seriju na početku drugog dijela i tu se utakmica prelomila.

Rivera je s četiri gola bio najefikasniji kod Barcelone, dok su Arino i Jallouz postigli po tri gola. Na drugoj strani Radivojević je postigao četiri gola, po tri Wanne i Eggert.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

KIelce je sa 28:24 savladao Szeged u grupi B. Aguinagalde je briljirao u domaćem timu sa psam golova, dok je Gorbok na drugoj strani postigao pet golova. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti