Bayern objavio video Đedovića na Twitteru, a onda je u komentarima nastao potpuni haos

Mnogi mislili da je to Ibra

Bayern objavio video Đedovića na Twitteru, a onda je u komentarima nastao potpuni haos

E. Čaušević

Bivši bh. reprezentativac Nihad Đedović nedavno je produžio ugovor s minhenskim Bayernom do ljeta 2023. godine.

Đedović već nekoliko sezona igra u dresu Bayerna i očito je da je veoma sretan i zadovoljan u njemačkom klubu. Bh. košarkaš je produžio ugovor na još četiri sezone iako je imao nekoliko primamljivih ponuda.

Bayern je jutros objavio video na kojem Đedović najavljuje učešće na turniru s NBA ekipama koji se održava u Urugvaju, a na istom će učestvovati i njemački klub.

Ovaj video izazvao je mnoge komentare, ali najmanje zbog košarke i turnira. Naime, ponovo su navijači bili iznenađeni koliko Đedović liči na Zlatana Ibrahimovića.

Neki od fanova čak su napisali da su na trenutak mislili da je Ibrahimović u dresu bavarskog kluba, a ne Đedović. Za našeg košarkaša nije prvi put da ga porede sa Zlatanom jer su se mnogi i fotografisali s njim misleći da je on Ibrahimović.

Top Komentari

Samkodk
Pa zar ovaj kreten mora biti na glavnoj stranici i plus glup tekst.
0 6
Rus
Ko rodjena braca Svedjanin I Svabo
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi