Bayern se prisjetio eksperimenta kada je Đedović hodao ulicama Miamija i glumio da je Ibrahimović

Nije ih lako razlikovati

Bayern se prisjetio eksperimenta kada je Đedović hodao ulicama Miamija i glumio da je Ibrahimović

E. Čaušević

Bh. košarkaš Nihad Đedović često je u centru pažnje javnosti jer mnogi kada ga sretnu misle da je on Zlatan Ibrahimović.

Đedović i Ibrahimović imaju slične imidže zbog čega itekako liče što je znalo zbuniti mnoge fanove. Bh. košarkaš je često morao objašnjavati da on nije Ibrahimović, ali se vremenom navikao na takve stvari.

Bayern se večeras prisjetio sjajnog videa koji je prošle godine nastao u Miamiju. Tada je Đedović prošedao ulicama ovog grada kako bi vidio koliko će ljudi misliti da je to Zlatan Ibrahimović.

Odmah na početku je imao pune ruke posla s fotografisanjem s fanovima i bilo je jasno da ga očekuje dosta posla. Jedan od njih ga je čak zamolio da priča s njegovim sinom koji je veliki fan Ibrahimovića.

Đedoviću to nije bio problem, te je usrećio dječaka koji uopšte nije shvatio da to nije Zlatan. Kako je sve to izgledao pogledajte u videu.

Top Komentari

Hix
Njemac i švedjanin
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi