Bh. igrač na probi u Budućnosti

Milošević ponovo u Skenderiji

Bh. igrač na probi u Budućnosti

Milan Milošević, jedan od dvojice naših reprezentativaca koji su tokom Eurobasketa u Litvaniji bili bez kluba na dobrom je putu da pronađe novi angažman. Ovaj igrač će tokom memorijalnog turnira "Mirza Delibašić" nastupati za Budućnost koja 23. septembra otvara turnir utakmicom protiv Zadra.

Od izvedbe Miloševića na turniru u Sarajevu zavisit će njegov angažman u ovom NLB ligašu. Milan Milošević (26) karijeru je počeo u tuzlanskoj Slobodi odakle odlazi u Crvenu zvezdu. Iz beogradskog kluba put ga vodi na Kipar, a nosio je i dres sarajevske Bosne. Tokom ljeta bio je sudionikom priprema našeg košarkaškog tima na Ilidži, a na šampionatu u Litvaniji igrao je šest minuta susreta protiv Finske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.