Video: A. Berbić

Košarkaš Sparsa pred Zrinjski

Biberović: U Mostar idemo po pobjedu

U taboru Sparsa vlada veliki optimizam pred narednu utakmicu protiv Zrinjskog.

Mladi košarkaš sarajevskog tima Tarik Biberović je uoči derbija 10. kola košarkaškog prvenstva poručio da Sparsi u Mostar putuju s namjerom da ostvare pobjedu.

"Očekujem jednu tešku utakmicu u Mostaru, vjerovatno i najtežu u dosadašnjem dijelu sezone. Isto tako, vjerujem da ću kao i do sada dobiti minutažu i da ću je iskoristiti na najbolji mogući način", kazao je Biberović, pa dodao:

"Iza nas je utakmica protiv Kaknja od koje smo se psihički odmorili, ali i fizički. Spremni smo za gostovanje u Mostaru i idemo na pobjedu", poručio je košarkaš Sparsa.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica između Zrinjskog i Sparsa se, podsjetimo, igra u subotu s početkom u 19:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi