Da se naježiš: Mejdan zapjevao "Jedna si jedina"

Sve je spremno za utakmicu

Da se naježiš: Mejdan zapjevao "Jedna si jedina"

Esmer Oštraković

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a naš protivnik je selekcija Francuske.

U okviru 2. kola kvalifikacija za Eurobasket 2025. godine košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras dočekuje selekciju Francuske.

Pred početak utakmice intonirane su himne, a posebno je bilo u dvorani dok je trajala himna Bosne i Hercegovine.

Pjevao je kompletan Mejdan "Jedna si jedina" i bilo je zaista prelijepo sve to slušati.

Sigurno je da će ovo dati dodatni motiv našim reprezentativcima na večerašjem susretu.

Oglasi

Podsjetimo, naši košarkaši su prije tri dana u Nikoziji slavili protiv Kipra rezultatom 66:99 i tako pobjedom otvorili kvalifikacije.

Francuska je u prvom kolu bila bolja od Hrvatske, no zašto se ne nadati da večeras možemo slaviti protiv Francuske koja je bez NBA zvijezda i tako otvoriti vrata plasmana na Evropsko prvenstvo?

Hrvatska s kojom ćemo igrati dvomeč u novembru ove godine, večeras od 20 sati dočekuje Kipar.

Kvalifikacije se završavaju u februaru 2025. godine. Prvo ćemo dočekati Kipar 21. februara, dakle za tačno godinu dana, a tri dana kasnije gostujemo Francuskoj.

Top Komentari

bk123
Zar himna ima tekst
1 5
bk123
Zar himna ima test....
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi