Bilinovac: Spars moramo shvatiti ozbiljno

Trener Širokog

Bilinovac: Spars moramo shvatiti ozbiljno

M. Maksimović

Košarkaši Širokog u šestom kolu Lige 10 sutra na Pecari dočekuju tim Sparsa. Sarajevski klub na Pecaru dolazi Širokobriježanima koji su na posljednje dvije utakmice upisali poraze i to u samim završnicama. 

Trener Širokobriježana Romeo Bilinovac ističe da njegovu tim očekuje teška utakmica.

“Donekle je osjetan umor kod mojih igrača nakon nekoliko zahtijevnih mečeva. Spars je tim za respekt i protivnik koji se mora shvatiti krajnje ozbiljno ukoliko želimo doći do bodova. Nedavni susret sa Zrinjskim nam se ne smije ponoviti, moramo dati sve od sebe za trijumf“, rekao je.

Široki nakon pet kola zauzima šesto mjesto na tabeli sa sedam osvojenih bodova. U prošlom kolu Širokobriježani su tijesno poraženi od Mladosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi