Bivši bh. reprezentativac s tribina snimio susret Džanana Muse i Jusufa Nurkića

Bodrio ih u Portlandu

Bivši bh. reprezentativac s tribina snimio susret Džanana Muse i Jusufa Nurkića

E. Čaušević

Košarkaši Brooklyn Netsa sinoć su slavili protiv Portland Trail Blazersa sa 119:115, a minutažu je upisao i mladi bh. košarkaš Džanan Musa.

Musa je odigrao skoro šest minuta u sjajnom meču Portlanta i Brooklyna, te je upisao dva poena i jedan skok. Za mladog bh. košarkaša ovo su bili prvi poeni u novoj NBA sezoni.

Prije samog početka meča Musa je imao srdačan susret sa Jusufom Nurkićem koji je van parketa i dalje zbog teške povrede koju je zadobio prošle sezone.

Musa i Nurkić su popričali malo pred početak utakmice, a sve to s tribina snimio je bivši bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović koji je pratio meč u Portlandu, te pružio podršku Musi koji je igrao u ovom meču, dok je Nurkić svoj tim bodrio s klupe.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
To Miske!
12 0
user2945
Miske madjionicar fudbalski! Da nam je sada jednog barem 50% njegovih atributa da posjeduje...
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi