Bivši saigrači umalo izazvali tešku nesreću: Umalo sam ga ubio...

Interesantna situacija

Bivši saigrači umalo izazvali tešku nesreću: Umalo sam ga ubio...

Midhat Šljivak

Interesantna situacija desila se dvojici NBA košarkaša, a ona pokazuje koliko je svijet mali.

Nick Young i Javale McGee, nekadašnji saigrači iz Washington Wizardsa i Golden State Warriorsa, umalo su izazvali tešku saobraćajnu nesreću.

Young je na Twitteru otkrio kako je umalo ubio neopreznog McGeeja i da je doživio šok kada je vidio njega za volanom drugog automobila.

"Umalo sam ubio Javalea McGeeja. Koje su šanse da se baš mi sudarimo u vožni? Već sam bio spreman da opsujem sve i svašta, a kada je spustio staklo bio je to JaVale. Odmah smo se počeli smijati. Volio bih da me je udario, treba mi keša", napisao je Young.

McGee se također oglasio...

"Najluđa stvar. Koje su šanse da se ovo dogodi?".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi