"Spavao sam mu s djevojkama kada god bih vidio da će se zaljubiti"

Arenas o prijateljskom odnosu s Nickom Youngom

"Spavao sam mu s djevojkama kada god bih vidio da će se zaljubiti"

M. Šljivak

Nevjerovatnu priču je u razgovoru za SLAM ispričao čuveni košarkaš Gilbert Arenas.

Arenas je godinama odličan prijatelj s Nickom Youngom. On ga je dočekao u Washington Wizardsima kada je ovaj draftovan i učio ga je NBA životu.

Međutim, Agent Zero nikada nije dopuštao svom saigraču da ga koriste lake djevojke. Young je bio zaljubljive prirode, a Arenas je otkrio da je spavao sa svakom djevojkom u koju bi se Young zaljubio da bi mu dokazao kako su 'lake ženske'.

"Svaki put kada bih vidio da će se zaljubiti u laku žensku spavao bih s njom ili bih mu ogrebao auto. Seksao sam se s njegovim djevojkama samo kako bih mu poslao poruku. Ne, ne možeš s njom", otkrio je Arenas.

Popularni Swaggy P je osim po NBA karijeri postao poznati i po vezi s popularnom australijskom repericom Iggy Azaleom.

Top Komentari

dinass
Pravi prijatelj,koji idiot
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi