Bivši Student Lance Williams u Igokei do kraja sezone

Amerikanac se vratio u BiH

Bivši Student Lance Williams u Igokei do kraja sezone

Nekadašnji centar sarajevske Bosne, Amerikanac Lance Williams, do kraja ove sezone nositi će dres Igokee iz Aleksandrovca.

Američki košarkaš stavio je svoj potpis na ugovor sa aktuelnim prvakom Bosne i Hercegovine koji će trajati do kraja sezone.

Williams je nakon nakon Bosne sa mnogo uspjeha nastupao u Turskoj gdje je igrao za Banvit i TurK Telekom, a tokom svog boravka u redovima studenata bio je poznat po tome što je imao konstantih problema sa kilažom, iako se to rijetko odražavalo na njegove igre u timu Bosne.

Iskuni centar sigurno će biti od pomoći sastavu Ikogee, pogotovo u regionalnoj ABA ligi, gdje Aleksandrovčani nakon jedanaest odigranih kola imaju skor od sedam pobjeda i četiri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.