Bobi Marjanović prihvatio izazov: Kako srbijanski gorostas pimpla toalet papir?
Foto: Screenshot

Imamo li pobjednika?

Bobi Marjanović prihvatio izazov: Kako srbijanski gorostas pimpla toalet papir?

Pola svijeta je u samoizolaciji zbog straha od širenja koronavirusa, pa tako i mnogi vrhunski sportisti.

Mnogi smišljaju načine kako da se zabave dok su zatvoreni u svojim domovima, pa ste sigurno primijetili da društvenim mrežama kruži izazov "Ostani kod kuće."

Počeli su ga fudbaleri koji su pokazivali svoje umijeće žongliranja ili pimplanja rolni toalet papira, a uskoro su se uključili i drugi.

I centar Dallas Mavericksa Boban Marjanović je prihvatio izazov i može se reći da nije razočarao s obzirom na visinu od 224 centimetra.

Zvanični Twitter profil FIBA EuroBasketa čak vjeruje da je simpatični Marjanović pobjednik izazova s obzirom da je upravo na ovom profilu uz takav opis i podijeljen snimak njegovog pimplanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije