Bogdanović bijesan na NBA ligu: "Više mi vrijedi vaša podrška nego njihov smrdljivi poziv"

Ne učestvuje na All Star vikendu

Bogdanović bijesan na NBA ligu: "Više mi vrijedi vaša podrška nego njihov smrdljivi poziv"

E. Čaušević

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović ponovo nije dobio poziv da učestvuje na All Star vikendu u šutiranju trojki.

Bogdanović ove sezone igra u fantastičnoj formi i po procentu ubacio je 42.5% trojki, a tačnije pogodio je 169 troje iz 398 pokušaja i drugi je u NBA ligi po tom učinku.

Ispred njega našao se samo Duncan Robinson koji ima nešto bolji učinak. No, NBA ligi ni to nije bilo dovoljno da pozove Bogdanovića na All Star meč u šutiranju trojki što je zaista iznenađenje.

Mnogi su vjerovali da će se to desiti kada je učešće otkazao Damian Lillard zbog povrede, ali na kraju je poziv dobio Devin Booker što je bio šok za mnoge.

Bogdanović se oglasio na Instagramu u objavi jedne od stranica koja prati NBA, te je poručio da mu je bitnija podrška nego smrdljivi poziv na All Star vikend.

Top Komentari

Edin Merlin
Halo,dečko,nisi Ray Allen !
4 8
BobPaisley
...Booker je za ovog pajsera izmislio kosarku...prije par sezona covjek ubacio 70 poena na utakmici...i ove sezone odlican,zasluzio je bar da ucestvuje u takmicenju u sutiranju trojki s obzirom da je i odlican trojkas...
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi