8

Komentari (8)

GigantMostarski
Najpodcjenjeniji igrac NBA lige!
Edin Merlin
Halo,dečko,nisi Ray Allen !
BobPaisley
...Booker je za ovog pajsera izmislio kosarku...prije par sezona covjek ubacio 70 poena na utakmici...i ove sezone odlican,zasluzio je bar da ucestvuje u takmicenju u sutiranju trojki s obzirom da je i odlican trojkas...
glupko
nije on mislio da terba biti pozvan na all star utakmicu nego na takmicenje u tricama, gdje je drugi najbolji suter u NBA, tako da je nepravedno izostavljen. treba prvo procitati clanak pa onda komentarisati.
BobPaisley
@glupko ...nick ti odlicno pristaje,procitaj moj komentar do kraja...treba prvo procitati komentar pa onda komentarisati.
GigantMostarski
@bonpaisley Cim ti pises za Bogdanovica da je pajser dovoljno govoris koliko si mentalno ogranicen
opasni12
Prije nego komentiraš nešto,uzmi statistiku NBA ove sezone i pogledaj postotak šuta za trice i onda Komentiraj! Znam da bi ti prije musu zovnuo,ali treba biti realan a ne glupav,namjerno!
Antisha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.