Bogdanović i zvanično u Ciboni

Bogdanović i zvanično u Ciboni

A. Beganović

Sada već bivši košarkaš Reala iz Madrida, momak koji je prve košarkaške korake napravio u mostarskom Zrinjskom, Bojan Bogdanović, danas je i zvanično postao igrač zagrebačke Cibone.

Bogdanović i zagrebački klub potpisali su četvorogodišnji ugovor, a trener „Cibosa“ Velimir Perasović dobio je talentiranog igrača, od kojeg se očekuje mnogo, ali kojeg će sigurno trebati dosta "istrpiti".

Podsjetimo, Bogdanović je karijeru započeo u mostarskom Zrinjskom, nakon kojeg kao velika košarkaška nada seli u Real. Međutim u „kraljevskom klubu“ nije dobio pravu priliku, pa se čini da je dolazak u Cibonu najbolje moguće rješenje za ovog perspektivnog igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.