Bogdanović: Kvalitetnom igrom do bodova

Košarkaš Fenera optimističan

Bogdanović: Kvalitetnom igrom do bodova

D. Vejo

Svi ljubitelji košarke večeras će imati priliku da uživaju u pravoj košarkaškoj poslastici, a gdje se u okviru 17. kola Eurolige sastaju Crvena zvezda i Fenerbahče.

Turski tim, stari je dužnik crveno-bijelima s obzirom da u posljednjih nekoliko godina Beograđani i nisu imali riješenje za Fener. Međutim, sada su stvari nešto drugačije. Imajući u vidu trenutnu formu, razloga za strah više trebaju imati gosti iz Istanbula.

Pored sjajne fizičke i psihičke spremnosti, tu je i faktor ambijenta. Karte za ovaj susret praktično su nestale od trenutka puštanja u prodaju, što govori da će igrač više ponovo biti onaj sa tribina.

Svoja očekivanja pred ovu utakmicu, kazao je i stari poznavalac srbijanskih parketa.

"Zvezda igra zaista sjajno ove sezone, pogotovo pred svojom publikom. Znamo da će biti jako motivisani protiv nas, jer smo im u neku ruku trn u oku. Naše je da se dobro spremimo i odigramo jedan kvalitetan meč, a rezultat neće izostati", izjavio je Bogdan Bogdanović.

Podsjetimo, Bogdanović se prije nekoliko dana vratio na parket nakon povrede zgloba.

Susret između Zvezde i Fenerbahčea igra se večeras od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije