Bogdanović: Nedostajat će mi Mirza, on je iz moje zemlje

Hercegovac brine o svom zemljaku

Bogdanović: Nedostajat će mi Mirza, on je iz moje zemlje

Vijest o ozbiljnosti zdravstvenog stanja Mirze Teletovića šokirala je sve u redovima njegovih Brooklyn Netsa. Saigrači su kroz svoje poruke podržali svog kolegu, ali tako i dokazali koliko je najbolji bh. košarkaš bitan za njihov kolektiv.

Svakako da će Teletović najviše nedostajati rukiju Bojanu Bogdanoviću, koji je bezbroj puta naveo kako mu je Mirza pomogao da se lakše prilagodi i navikne, kako na novi tim, tako i na novu sredinu i novi način življenja. 

"Mnogo će mi nedostajati jer je on iz moje zemlje, govori moj jezik. Bliski smo prijatelji", rekao je Bojan Bogdanović, saigrač našeg Mirze Teletović, rođeni Mostarac i reprezentativac Hrvatske.

"Rano je uopšte pričati da li će početi igrati i kada će početi igrati, ali ja se nadam da će on biti spreman za narednu sezonu", dodao je Bogdanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.