Bolesne objave Antetokounmpa: Uvrede za LeBrona i Kobea Bryanta, Bucksi nazvani rasističkim timom

Hakiran profil NBA zvijezde

Bolesne objave Antetokounmpa: Uvrede za LeBrona i Kobea Bryanta, Bucksi nazvani rasističkim timom

E. Škorić

Twitter račun superzvijezde Milwaukee Bucksa Giannisa Antetokounmpa bio je hakiran, pa je na istom objavljeno nekoliko užasnih postova.

Antetokounmpo je u četvrtak bio žrtva hakerskog napada, pa je potvrđeno da su mu, između ostalog, provalili u Twitter, email i bankovni račun. Uspio je brzo sve vratiti, ali na Twitteru je već bilo nekoliko neprimjerenih objava usmjerenih ka Stephu Curryju, LeBronu Jamesu i preminulom Kobeu Bryantu.

Tvitovi su brzo uklonjeni, a Milwaukee Bucks objavio je da je u toku istraga o ovom neleganom činu u kojem je grčki košarkaš ostao privremeno bez pristupa vlastitim društvenim mrežama.

Ubrzo se oglasio košarkaš i uputio izvinjenje, posebno osobama i porodicama koje su bile izvrijeđane na njegovom Twitter nalogu.

"Osjećam se tako grozno što su Bucks, Khris, LeBron i porodica Curry bili uključeni u zlonamjerne i neistinite tvitove. Osjećam se posebno strašno zbog porodice Bryant, za vrijeme njihove tuge ne bi trebali biti izloženi takvoj vrsti negativnosti i gadnog ponašanja", poručio je Giannis.

Seriju uvredljivih i neprimjerenih postova, koje je u međuvremenu Antetokounmpo obrisao, pogledajte ispod.

Top Komentari

Arnel925
Grk najbolji igrač NBA lige
6 0
Penderinos
Hehe rest in piss kobe kud mu ovo pade na pamet
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi