Borac u ABA 2 ligi, Glogovac prvo pojačanje?
Foto: KK Borac facebook

Banjalučani se vraćaju na veliku scenu

Borac u ABA 2 ligi, Glogovac prvo pojačanje?

Banjalučki KK Borac od ove sezone igrat će u Premijer Ligi Bosne i Hercegovine.

Borac je u protekloj sezoni bio najbolji tim u Ligi RS i zasluženo se nakon nekoliko godina vraća u društvo najboljih timova u Bosni i Hercegovini.

No, kako saznaje SportSport.ba, to nije sve. Borac bi trebao postati i trećim bh. predstavnikom u ABA 2 ligi, nakon što je potvrđeno sudjelovanje OKK Spars Realway i HKK Široki. Ova informacija predstavlja svojevrsno iznenađenje budući da se očekivalo da OKK Sloboda bude treći predstavnik iz naše zemlje u ovom natjecanju.

Kako god, Banjalučani će se za ABA 2 ligu morati pojačati, a kako saznajemo, prvo izgledno ime koje će pojačati Borac je Stefan Glogovac koji je u protekloj sezoni odlično igrao za mostarski HKK Zrinjski.

Top Komentari

crvenocrni11
Yebo li vas tata dodik sve na supacki nacin
1 3
senad035
Glupost cista, usli iz druge lige i odmah aba 2, mislim po kojem kriterijumu
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi