Stefan Glogovac stiže u HKK Zrinjski?
Dojučerašnji košarkaš Sparsa trebao bi se sutra pojaviti na prozivci HKK Zrinjski

Krilni košarkaš trebao bi pojačati Plemiće

Stefan Glogovac stiže u HKK Zrinjski? · Saznajemo

Dojučerašnji košarkaš sarajevskih Sparsa Stefan Glogovac pred potpisom je za mostarski HKK Zrinjski kako saznaje SportSport.ba

Košarkaši mostarskog HKK Zrinjski za sutra su u 16h u dvorani na Bijelom Brijegu zakazali prozivku te početak priprema za novu sezonu u kojoj će za razliku od protekle dvije godine nastupati samo u domaćem prvenstvu.

Mostarski klub je doživio igrački egzdodus a nakon silnih odlazaka čini se da bi Zrinjski napokon uz najavljenog Amerikanca Bruggemana blizu potpisa s jednim provjerenim košarkašem. Riječ je o Stefanu Glogovcu dojučerašnjem košarkašu Sparsa i po informacijama koje ima SportSport.ba 25-godišnjak bi ovih dana trebao pojačati mostarski klub.

Glogovac je od 2013 do 2016 već nastupao za Sparse a prije povratka u matični klub po jednu sezonu proveo je u beogradskom Mega Leksu i jednu u aleksandrovačkoj Igokei.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi