Bosna i Hercegovina bolja od Turske

Međunarodni turnir u Turskoj

Bosna i Hercegovina bolja od Turske

Muška U16 reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrala je danas prvu utakmicu na međunarodnom turniru u Turskoj.

Naši mladi košarkaši predvođeni selektorom Admirom Prašovićem savladali su vršnjake iz Turske, a konačan rezultat je glasio 76:70.

Najefikasniji u redovima Bosne i Hercegovine bio je Nikola Mičić za 21 poenim, osam skokova i četiri asistencije, a dvocifreni su bili još Denis Halilčević sa 14 poena i Matej Panić sa 11 poena.

Drugu utakmicu naši kadeti igraju sutra s početkom od 11 sati, kada će odmjeriti snage sa selekcijom Kine.

Top Komentari

Mafalda Genovese
Zaraditi novac online nije više san. Zaradite do 8 k USD mjesečno. Nema potrebe za prethodnim iskustvom. Lako je ii userr friendly sustav. Za detaljne informacije provjerite sljedeću vezu... ▬▬▬▬▬ ➥➥➥➥ w­w­w.­T­r­g­o­v­i­n­a­9­.C­o­m
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi