8

Komentari (8)

Alpasinacxx
Država treba da daje poticaje sa o shodno ostvarenim rezultatima u posljednjih 3-5 godina. Zašto bi grad Sarajevo davao ogromne cifre ovom Royalu koji igra A1 ligu, a da ne daje Vogošći, Spars Realwayu ili bilo kojem klubu koji igra u više rangu. Pa niste Bogom dani da vas država i narod 100x iz mrtvih vraća. Pokžite barem karakter i dignite tužbe protiv jednog čovjeka koji je skrho silne pare koje su prošle kroz klub, a ne čim nestane para žalopojke.
Nera
Dok je bio Imamovic u klubu , sponzor ASA, rasipalo se . Sad sisaj motku.
delalovic dursum
Kantonalne tzv. vlade i ostala politička mafija, samo misle na sebe, zar ih nije sramota... Fuj
ayd
Zalosno je sto su kosarka i rukomet u nasem glavnom gradu svedeni na amaterizam. Daj ba da grad stane iza kluba, tj svi od privrednika pa do vrha kantona, jbg Bosna je Bosna
Adnanos
Nemoram ni citati ovu gore knjigu jer mogu pogodit 99,9 posto sta pise. Uvijek ista stvar
Zeleni_zub
mene interesuje da li je nekad neko napisao neki projekat kroz koji bi Bosna mogla vratiti gradu uložena sredstva. Npr. neku studiju, šta ako grad uloži pet miliona, kako će se to vratiti društvu (ne mora gradu), ali kako će privući sponzore koji će u državu upucati novac iz inostranstva, reklamirati grad pa privući turiste, prodati dresove pa platiti porez, moze li se šta zaraditi od TV prava, isl... Ja ne znam šta ovi likovi očekuju, da im neko da pare samo zato što su eto oni jamili ime Bosne i to je to, dovoljno. Što bi to neko potrošio pare na njih ako nemaju nikakav plan kako će ih vratiti, već samo da ih potroše pa da opet kukaju za novu tranšu, a da niko od toga nikakve koristi nema. Olimpija se gasila, pa uvukla novac Atlantic grupe iz Hrvatske u Sloveniju. Mogao bih shvatiti da grad u nešto investira, pa eto ispadne da je pogrešna investicija i to se ne realizuje kako je planirano, ali ovi nisu ništa ni planirali, kad ih postrojiš, pitanje je ima li tu iko ko bi znao i napisati neki plan, a hoće da im neko pare daje. Ne ide to tako, naučite već jednom.
DobarDan
Sa bar 10 puta manjim GRADSKIM budjetom smo imali prvaka Evrope.. dobar fudbal, rukomet, odbojku.... Sad se projektanti svadjaju ko ce veci "kolac" za sebe obezbijedit.. gradonacelnik veze nema ni da postoji sport.. a navijaci pored rekordnih poreza mogu odabrat samo politicku stranku.. jer politika je jedini sport u nasoj drzavi... Oni i njihove pozicije su bitniji i od zagadjenja a ne od tamo neke KK Bosne...
Zeleni_zub
Ne može se porediti sport 1979. i danas, to su jabuke i kruške... Ali i tada si imao državu koja je znala zašto ulaže u sport i ta ulaganja su se vraćala (kroz poslove koje su naše državne firme dobivale u inostranstvu i kroz zadovoljstvo ljudi koji su ostajali u toj državi i radili). Možda bi se i danas na isti način moglo vratiti, ali je činjenica da 2020. godine ne možeš dobiti pare tako što o nečemu eto pričaš onako... mora se to napisati na papir, razraditi, mora se imati neki koncept, ideja koja stoji iza onoga što tražiš. ne može biti samo "eto mi smo Bosna, daj šta para da spržimo"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.