Selektor bh. košarkaša za SportSport.ba

Bosnić: Bugari su dobili Francuze i to dovoljno govori, ali moramo gledati sebe

D. Kurbegović

Vedran Bosnić, novi selektor košarkaške reprezentacije BiH, govorio je pred polazak naše selekcije u Bugarsku.

Zmajevi se u Zenici pripremaju za duele s Bugarskom i BiH, a selektor Bosnić zna da naše momke čekaju teške utakmice.

"Momci su stvarno dobro radili, zadovoljan sam s radom. Moramo da iskoristimo večerašnji trening. Sutra putujemo, tamo ćemo imati dva treninga. Probat ćemo da odigramo što kvalitetniju utakmicu, potrudit ćemo se da budemo borbeni", rekao je Bosnić.

O Bugarskoj

"Bugarska je jako dobra ekipa koja zajedno igra već dugo. Dosta trče, dobri su šuteri, a kako su dobili Francuze, govori o njihovoj snazi, ali mi moramo da gledamo sebe. Mi smo sebi najvažniji. Moram da vidim igrače na djelu, da se pripremimo za Fince. Ovo je prilika da napravimo selekciju igrača", dodao je Bosnić.

Top Komentari

KIKSER
Lahka pobjede za Bugare...ko plitak potok
5 7
gumenakita
Sretno BiH!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi