Bradley Beal: Igramo toliko lošu obranu da trenutno ne možemo čuvati ni parkirano auto
Foto: EPA

Najbolji strijelac Wizardsa brutalno iskren

Bradley Beal: Igramo toliko lošu obranu da trenutno ne možemo čuvati ni parkirano auto

Washington Wizardsi u aktualnu NBA sezonu ušli su jako loše i na trenutnom su omjeru 2-7.

Osim toga, nijedan tim u NBA ligi ne dopušta više zabijenih poena svojim protivnicima.

Wizardsi po utakmici primaju nešto više od čak 122 poena dok je 109 brojka koju oni uspiju postići po meču. Po defenzivnim mjerilima NBA lige Wizardsi su na očajnom 28. mjestu dok su trenutno ispod njih samo Denver Nuggetsi i Minnesotta Timberwolvesi. Protivnici su na 49,5% šuta protiv njih dok su na 40% iza linije za 3 poena. 

"Iskreno, ne znam šta se događa" - kazao je prvi strijelac Wizardsa Bradley Beal.

"Ustvari znam, do naše je obrane, ali ne znam zašto je takva. Iskreno, trenutno nismo u stanju čuvati ni parkirano auto" - razočarano je kazao Beal i dočarao kakvu to obranu igraju on i njegovi suigrači u ovoj sezoni. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti