Najiščekivaniji debi u NBA ligi

Westbrook upisa prvi nastup za Wizardse

Najiščekivaniji debi u NBA ligi

E. Škorić

Russell Westbrook protekle je večeri debitovao za Washington Wizardse koji su u meču predsezone pobijedili Detroit Pistonse sa 99:96.

Westbrook, kojeg su Houston Rocketsi tradeovali u Wizardsime, još nije igrao sa svojom novom ekipom, pa je tek sinoć dobio priliku.

Prisutnost Westbrooka uveliko se osjetila u igri Wizardsa, pošto je uveliko pomogao mladom centru Thomasu Bryantu da dođe do 22 poena, a njegov tim upiše trijumf.

Westbrook je meč završio sa osam poena, sedam skokova i tri asistencije.

Bradley Beal je sa 15 poena bio drugi najefikasniji igrač Wizardsa i utakmice uopšte, dok je Derrick Rose ubacio 14 za Pistonse, kao i Grant, koji je imao i devet skokova. Bh. košarkaš Džanan Musa bez učinka i minutaže.

Orlando je pobijedio Charlotte sa 120:117, dok je Atalanta sa 117:116 bila bolja od Memphisa u ostalim predsezonskim mečevima odigranim sinoć.

Promo

Top Komentari

DadiG
Upisa?
0 2
Chico
Musa ce se gore provesti u Pistonsima koji su losija ekipa, nego u Brooklynu. Al eto, makar ce se zaraditi i unuke obezbijediti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi