Brat Kima Tilliea na radaru mnogih europskih klubova

Centar sveučilišta Gonzaga

Brat Kima Tilliea na radaru mnogih europskih klubova

Europski klubovi nerijetko ciljaju NCAA košarkaše, posebno one za koje se sluti da neće biti visoko pozicionirani ili nikako izabrani na NBA draftu. 

Brat poznatog francuskog košarkaša Kima Tilliea, Killian, po prognozama se vodi kao izbor druge runde drafta što igraču koji bude izabran u toj fazi ne donosi garantirani NBA ugovor.

Mladi Killian, koji je iza sebe imao odličnu sezonu na Gonzagi gdje je bilježio 13,6 poena i 5 skokova u svojoj završnoj sezoni na sveučilištu na meti je nekoliko europskih klubova, a najuporniji na angažiranju francuskog košarkaša su klub iz njegove domovine Monaco, te Baskonia za koju je nekada igrao i njegov brat Kim, te dosta drugih francuskih košarkaša. 

Navodno je Kim bratu jako nahvalio organizaciju baskijskog kluba te ne bi trebalo čuditi ukoliko ovaj mladi i izuzetno potentni centar na kraju završi u redovima španjolskog prvaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi